Присвячується Степану Бандері
За правду борись аж до смерті, то ж за тебе й   Господь Бог змагатиметься (Сирах 4:28)
Своїх героїв треба знати. Ними пишатися, у них вчитися, їх наслідувати. Портрет Степана Бандери на видному місці у нашій школі. І кожен із нас знає — він Герой України, провідник ОУН, глибоко освічена людина, християнин. Невичерпне джерело, з якого С. Бандера черпав життєві сили, - його глибока віра в Бога.
Наша учнівська газета «Шкільна правда» розповідає про героя України, нашого славетного земляка Степану Бандери. Він народився 1 січня. Тому в ці січневі дні ми згадуємо С. Бандеру і віддаємо подяку за героїзм, нескореність, християнство і українскість. Ми маємо з кого брати приклад.


7 січня 1957 року в тижневику "Шлях Перемоги" була опублікована стаття Степана Бандери, яка так і називалася, - "З невичерпного джерела".
"З цього джерела віри, - писав Провідник ОУН, - ми повинні зачерпнути найбільше сили, щоб витримати на правильному шляху. Свідомість, що з нами Бог,- це найпевніша і найбільша поміч для нас усіх, зокрема для всіх борців і страдників українського визвольного змагання".
Ще багато цікавого ми довідалися про свого славетного земляка  на історико-патріотичному заході, проведеному у жовтні в нашій школі.
1 січня 2013 р. вшановуємо 104 річницю від дня народження Степана Бандери - видатної людини з фанатичною вірою у справу, за яку віддав своє життя, зі своєю мужністю, силою волі, організаційними здібностями, енергією, несхитністю. Він був людиною, довкола якої створюються міфи, але це прикмета тільки героїчних постатей. Степан Бандера - патріот і лицар, приклад для кожного українця.
Бандера підніс український націоналізм любові до найвищої жертовності. Його гасло – Бог і Україна!
Підготувала Гадомська Галина